BasicBooks > Könyvek > L. Ron Hubbard - Dianetika: A szellemi egészség modern tudománya könyv

Katolikus püspököktől buddhista szerzetesekig, autóversenyzőktől hollywood-i sztárokig, mérnököktől menedzserekig, kozmetikusoktól politikusokig, diákoktól egyetemi professzorokig emberek milliói olvassák és alkalmazzák a Dianetikát.

66 évvel ezelőtt történt valami, amit akkor a tűznél és a keréknél is fontosabb felfedezésként emlegettek – és nem tévedtek. A 100 országban kiadott, 60 éve bestseller Dianetika több mint 22 millió eladott példánnyal a világ egyik legolvasottabb könyve.

l-ron-hubbard-dianetika-konyv-2aL. Ron Hubbard negyed évszázados kutatómunka, kísérletezés és tesztelés útján teljes mértékben feltérképezte az emberi elmét, megtalálta minden ésszerűtlen viselkedés, bánat és fájdalom, szorongás, félelem, bizonytalanság és kudarc, valamint minden pszichoszomatikus (lelki eredetű) betegség okát, és kidolgozta ezek végérvényes kezelésének mérnöki tudományát. Mindennek pontos, részletes leírását tartalmazza a Dianetika: A szellemi egészség modern tudománya című könyv.

A mű olyan elképesztően döbbenetes adatokat tár fel, olyan hihetetlen kísérleteket dokumentál és olyan nagy erejű eljárásokat ír le lépésről-lépésre, hogy az ember szinte képtelen letenni ezt a magával ragadó könyvet. Miközben olvasod, könnyen lehet, hogy levegőért fogsz kapkodni a saját életeddel kapcsolatos felismerések hatására. Tudni fogod olyan dolgok valódi okát, amelyek évek vagy akár évtizedek óta aggasztanak, problémát okoznak.

Kattints a jobboldali Megrendelés gombra, hogy pár napon belül belekezdhess a Dianetika könyv kínálta megdöbbentő kalandba, és megtudd problémáid valódi okát, valamint azok kezelésének titkát.

l-ron-hubbard-dianetika-konyv-3a


L. Ron Hubbard Dianetika: A szellemi egészség modern tudománya
Könyv, 661 oldal, Puhafedeles ISBN 978-87-7688-484-0
6.000 Ft 4.850 Ft
Szállítási idő: 2 munkanap Szállítási díj: ingyenes