BasicBooks > Könyvek > L. Ron Hubbard - Önelemzés könyv

Két hét alatt olyan képességekre tehetsz szert, amikről ha most tudnál, talán nem is emberként gondolnál magadra...

Két hét alatt olyan képességekre tehetsz szert, amikről ha most tudnál, talán nem is emberként gondolnál magadra...

l-ron-hubbard-onelemzes-konyv-02Olykor az álmaid túlságosan vadak ahhoz, hogy céloknak merd nevezni, hiszen a való életben annyi akadály vesz körül, hogy teljes mértékben irreálisnak tűnik elérni, megvalósítani ezeket.

Azt hiszed, homo sapiens vagy. Azt hiszed, csak arra vagy képes, amit most tudsz magadról. Úgy gondolod, ismered saját korlátaidat, és az élet akadályai mozdíthatatlan gátak, melyek kijelölik az álmaidat messze elkerülő életutadat.

Ám ezek az akadályok valójában csak árnyak, nem igazi korlátok. A benned nyugvó képességek pedig messze túlmutatnak legvadabb képzelgéseiden is.
De akkor miért nem tudsz ezekről a képességekről? Látsz néha embereket, akiknek nagyon bejön az élet; elérnek mindent, erősek, sikeresek, legyőzhetetlenek. Te miért nem vagy ilyen? És ami ennél is fontosabb kérdés: Hogyan lehetnél ilyen?

Ezeket válaszolja meg L. Ron Hubbard nagy sikerű tudományos bestsellere, az Önelemzés. Az első részben egy briliáns eszköz segítségével megismerheted magadat, a jelenlegi állapotodat a képességek skáláján, és megismerheted e skála felsőbb szintjeit, melyek most még elérhetetlennek tűnnének. Ám itt nem áll meg az Önelemzés, itt kezdődik el igazán. És itt kezdődik el a Te legnagyobb kalandod: Önmagad felfedezésének és a Benned szunnyadó valódi képességek kifejlesztésének kalandja.

l-ron-hubbard-onelemzes-konyv-03A könyvben található, a saját elméden saját magad által futtatható processzingek (technikai eljárások) segítségével megnövelheted képességeidet. Ezek az egyszerűen alkalmazható, mégis nagy erejű eljárások mérnöki pontossággal, negyed évszázados kutatómunka és tesztelés alapján kerültek kidolgozásra. Az Önelemzés technológiája nem agykontroll. Nem önhipnózis, vagy bármi ezekhez hasonló dolog. Az Önelemzés-ben megtalálható eljárás a világ leghatékonyabbnak tartott önfejlesztési technológiája, melynek segítségével emberek milliói tettek szert olyan képességekre és értek el olyan életminőséget, amiről sem ők, sem bárki más nem is álmodhatott volna.

Tépd le magadról a láncokat, melyekkel az élet megbéklyózott! Szakítsd darabokra a korlátokat, melyek körülvesznek! Rombold porig a falakat, melyek elzárnak a valódi világodtól!

Kezdd el az eljárásokat, próbáld ki, és pár héten belül jelentős eredményeket érhetsz el képességeid és intelligenciád fejlesztésében, nagyságrendekkel megnövelheted túlélési potenciálodat és életerődet, könnyedén érheted el azon céljaidat, melyek most még csak ábrándozások kósza gondolataiként élnek benned!

Ha vannak vágyaid, melyek olyan irreálisnak tűnnek, hogy még magadnak sem mernéd hangosan kimondani, akkor kezdj neki az Önelemzésnek, és legyél hatalmasabb, erősebb, stabilabb és boldogabb ember, aki képes elérni, amit akar. Kattints a jobboldali zöld „Megrendelés” gombra, hogy pár napon belül nekikezdhess a kalandnak.


L. Ron Hubbard Önelemzés
Könyv, 375 oldal, Puhafedeles ISBN 978-87-7688-580-9
4.600 Ft 3.400 Ft
Szállítási idő: 2 munkanap Szállítási díj: ingyenes