BasicBooks > Könyvek > L. Ron Hubbard - Szcientológia: Az élet egy új nézőpontból könyv

Ugye van egy olyan dolog az életedben, amit nem tudsz kezelni?


Van valami, ami aggaszt, ami nem hagy nyugodni. Ebben a pillanatban is Veled van. Ha megkérdezik, „Mi újság?”, azt válaszolod: „Minden rendben.” De tudod, hogy ez nincs így. Tudod, hogy van az a dolog, amit el kell rendezned az életedben, mert zavar, mert nem olyan tökéletes, mint szeretnéd.

l-ron-hubbard-szcientologia-az-elet-egy-uj-nezopontbol-konyv-02Persze van több minden is, nem csak ez, ami épp mostanában a legjobban nyomaszt. Pontosan tudod, milyen élet lenne számodra a tökéletes, de itt vannak ezek a dolgok, amik nem úgy működnek, ahogyan szeretnéd, itt vannak ezek a problémák, amelyek lekötik a figyelmedet, és nem engedik, hogy teljesen felszabadult, boldog légy.

Talán nem vígasztal, de szinte minden ember életében akadnak ilyenek. A párkapcsolatban, a gyereknevelésben, a suliban, a munkában, a baráti vagy családi viszonyokban, a pénzügyekben vagy az élet egyéb területein. Mindenki hordja a maga keresztjét, sokan nem is egyet.

De mi a kiút? Mik a megoldások az élet ezen területeinek kezelésére? Nos, ha hajlandó vagy megvizsgálni az életedet egy teljesen új nézőpontból, egy olyanból, ami már emberek millióinak adott végérvényes megoldást életük különféle területeinek helyrehozatalára, akkor olvasd el L. Ron Hubbard nagysikerű művét, a Szcientológia: Az élet egy új nézőpontból című könyvet, ami olyan meghökkentő módon tárja eléd az élet összetevőit, mint még soha egyetlen leírt vagy filmre vett anyag sem.

l-ron-hubbard-szcientologia-az-elet-egy-uj-nezopontbol-konyv-03
A Szcientológia: Az élet egy új nézőpontból könyv egy fél évszázados tudományos kutatómunka eredménye. Több mint száz könyv és kiadvány, több ezer további cikk és esszé, valamint több mint 3000 felvett előadás esszenciája – válogatás L. Ron Hubbard életművéből, abból a hatalmas tudásanyagból, ami gyakorlatilag az élet minden területét felöleli.

A Szcientológia szó a latin scio (a szó legteljesebb értelmében vett tudás) és a görög logos (valaminek a tanulmányozása) szavakból származik. Szó szerint azt jelenti: "a tudásról való tudás". Az elmúlt évtizedekben futótűzként terjedt a világ szinte minden országában, elsősorban annak köszönhetően, hogy használható és működő eszközöket adott az emberek kezébe.


Ne aggódj a problémáid miatt! Ne aggódj az életed miatt! Inkább oldd meg! A Szcientológia: Az élet egy új nézőpontból könyvben található eszközökkel sikerülni fog. Ebben a lélegzetelállító válogatásban találni fogsz valamit, ami a TE problémádra nyújt segítséget. Mindenkinek működik. Neked is működni fog. Kattints a jobboldali Megrendelés gombra, és szerezd meg azt a nézőpontot, azokat az eszközöket, amelyek a sikeres és boldog élethez szükségesek! Mert ha nem veszel fel egy új nézőpontot, akkor ugyan mi változna?

L. Ron Hubbard Szcientológia: Az élet egy új nézőpontból
Könyv, 374 oldal, Puhafedeles ISBN 978-87-7688-487-1
4.600 Ft 3.400 Ft
Szállítási idő: 2 munkanap Szállítási díj: ingyenes