Dianetika cikkek

Dianetika cikkek

ELEFÁNT A PORCELÁN BOLTBAN … Dr. Lerner Péter írása a Dianetikáról

Régóta ismert, hogy a betegségek, nem kívánt állapotok jelentős része, nagyjából 70 %-a legalább részben pszichoszomatikus (a lélek testre kifejtett hatásaként létrejött) eredetű. Ilyen a fejfájás, egy elhúzódó bélgyulladás, amúgy egészséges, fiatal emberek „szívpanaszai”, ésszerűtlen szorongások, aggódások, egy vizsga túlizgulása, sikertelenség, és így tovább. Orvosként ezt minden nap látom. De mit lehet kezdeni ezekkel? Szedjen

Részletek »
Dianetika cikkek

Dianetika a világ körül videó

Nézd meg a saját szemeddel, és gondolkodj a saját fejeddel!
Nézd meg a videót, ami röviden bemutatja a Dianetika indulását, és annak a gyorsan terjedő, világméretű mozgalomnak jelenét, amelyet képvisel.
A videó hossza 5 perc. Kapcsold be a hangot.

Részletek »
Dianetika cikkek

Dianetika: Bevezetés

Mi a Dianetika? Ez a rövid videó bemutatja neked, hogy mi a Dianetika. Nézd meg és használd. A videó 4 perc 50 másodperc hosszú.

Részletek »
Dianetika cikkek

Ami mellette szól – Dianetika

L. Ron Hubbard írása 1950-ből A Dianetika – terápia kézikönyve megjelenése húszévnyi kutatás és intenzív alkalmazás betetőzését jelenti. Ez az új tudomány 270 találomra választott eseten tesztelve 270 rehabilitált személyt eredményezett.

Részletek »

Könyváruházunkban elsősorban személyiségfejlesztés, önfejlesztés, az önbizalomhiány és a nemkívánatos érzések felszámolása, illetve Dianetika, és Szcientológia témakörökben találsz majd könyveket.

Ha téged érdekelnek ezek a témák, és nem akarsz lemaradni az újdonságainkról, iratkozz fel a levelezőlistánkra.

Nagyon ritkán, csak olyankor küldünk majd emailt, amikor valóban valami újdonsággal tudunk szolgálni neked. Semmilyen kéretlen levelet nem fogunk küldeni, és bármikor egy kattintással leiratkozhatsz, ha akarsz.

A feliratkozás gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót, és határozottan kijelentem, hogy szeretnék tájékoztató és reklámcélú emaileket kapni a BasicBooks.hu weboldalról. Az adatvédelmi tájékoztató itt olvasható.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp

„A Dianetika pontosan úgy működik, ahogyan le van írva. Szellemileg optimális teljesítményt érek el vele.”

Kövess minket a Facebookon is!​

Scroll to Top