Dianetika: Bevezetés

Mi a Dianetika? Ez a rövid videó bemutatja neked, hogy mi a Dianetika. Nézd meg és használd. A videó 4 perc 50 másodperc hosszú.

A Dianetika tárgya tartalmazza a válaszokat, és feltárja az emberek rémálmainak, félelmeinek, zaklatottságainak és bizonytalanságainak valódi és mindeddig nem ismert forrását. Ezenkívül ad egy technológiát, amellyel megszabadulhatunk ezektől a kellemetlen dolgoktól, és így elérhetjük azt, amiről az Ember korábban csak álmodott: A Clear állapotot.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Könyváruházunkban elsősorban személyiségfejlesztés, önfejlesztés, az önbizalomhiány és a stressz felszámolása, a lelki eredetű „betegségek” megszüntetése, Dianetika, és Szcientológia témakörökben találsz majd könyveket.

Ha téged érdekelnek ezek a témák, és nem akarsz lemaradni az újdonságainkról, iratkozz fel a levelezőlistánkra.

Nagyon ritkán, csak olyankor küldünk majd emailt, amikor valóban valami újdonsággal tudunk szolgálni neked. Semmilyen kéretlen levelet nem fogunk küldeni, és bármikor egy kattintással leiratkozhatsz, ha akarsz.

A feliratkozás gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót, és határozottan kijelentem, hogy szeretnék tájékoztató és reklámcélú emaileket kapni a BasicBooks.hu weboldalról. Az adatvédelmi tájékoztató itt olvasható.

„A Dianetika pontosan úgy működik, ahogyan le van írva. Szellemileg optimális teljesítményt érek el vele.”

Kövess minket a Facebookon is!

Scroll to Top