Dianetika vélemények

Dianetika cikkek

ELEFÁNT A PORCELÁN BOLTBAN … Dr. Lerner Péter írása a Dianetikáról

Régóta ismert, hogy a betegségek, nem kívánt állapotok jelentős része, nagyjából 70 %-a legalább részben pszichoszomatikus (a lélek testre kifejtett hatásaként létrejött) eredetű. Ilyen a fejfájás, egy elhúzódó bélgyulladás, amúgy egészséges, fiatal emberek „szívpanaszai”, ésszerűtlen szorongások, aggódások, egy vizsga túlizgulása, sikertelenség, és így tovább. Orvosként ezt minden nap látom. De mit lehet kezdeni ezekkel? Szedjen

Részletek »

Könyváruházunkban elsősorban személyiségfejlesztés, önfejlesztés, az önbizalomhiány és a nemkívánatos érzések felszámolása, illetve Dianetika, és Szcientológia témakörökben találsz majd könyveket.

Ha téged érdekelnek ezek a témák, és nem akarsz lemaradni az újdonságainkról, iratkozz fel a levelezőlistánkra.

Nagyon ritkán, csak olyankor küldünk majd emailt, amikor valóban valami újdonsággal tudunk szolgálni neked. Semmilyen kéretlen levelet nem fogunk küldeni, és bármikor egy kattintással leiratkozhatsz, ha akarsz.

A feliratkozás gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót, és határozottan kijelentem, hogy szeretnék tájékoztató és reklámcélú emaileket kapni a BasicBooks.hu weboldalról. Az adatvédelmi tájékoztató itt olvasható.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp

„A Dianetika pontosan úgy működik, ahogyan le van írva. Szellemileg optimális teljesítményt érek el vele.”

Kövess minket a Facebookon is!​

Scroll to Top