Hubbard® Dianetika® Szeminárium

A kalandod még épp csak elkezdődött …

A nyugtalanság és a rémálmok megszűntek. Újra derűs vagyok, és élvezem az életet!”

„Ténylegesen újra átéltem a múltamat, de ezúttal megszabadultam a negatív érzéseimtől.”

„A Dianetika pontosan úgy működik, ahogyan le van írva. Szellemileg optimális teljesítményt érek el vele.”

Vegyél részt a következő Hubbard® Dianetika® Szemináriumon

a Hubbard Dianetika alapítványnál!

Azért gyere el,
hogy …

 • Kibontakoztasd a képességeidet!
 • Növeld a szellemi teljesítményed!
 • Stresszelsz? Aggódsz? Lehangolt vagy?
 • Önbizalomra és önbecsülésre van szükséged?
 • Szabadulj meg az önbizalomhiánytól és a rossz hangulattól!
 • Még mindig nyomasztanak a múltbeli fájdalmas tapasztalatok?
 • Nyerd vissza a boldogságod és az önbecsülésed!
 • Legyél sikeresebb!
 • Legyél szabadon önmagad!
 • Érd el a céljaidat!

Tisztelt Érdeklődők!

A fennálló COVID19 járványügyi helyzetre való tekintettel, összhangban az ismert ajánlásokkal és intézkedésekkel a Hubbard Dianetika Szeminárium megrendezését a résztvevők egészségügyi biztonsága érdekében felfüggesztjük.

Kérjük, ameddig ez a felfüggesztés olvasható, ne jelentkezzen a szemináriumra.

A következő szeminárium időpontja:

Jelentkezési határidő:

A létszám korlátozott, szóval add le a jelentkezésed még most.

Nap
Óra
Perc
Másodperc

Dianetika a világ körül videó

Nézd meg a saját szemeddel, és gondolkodj a saját fejeddel!

Nézd meg a videót, ami röviden bemutatja a Dianetika indulását, és annak a gyorsan terjedő, világméretű mozgalomnak jelenét, amelyet képvisel.

A videó hossza 5 perc

Kapcsold be a hangot.

Videó lejátszása

Mi a Dianetika?

A Dianetika szó a görög dia = „keresztül” és nousz = „elme” vagy „lélek” szavakból ered, és a meghatározása: „amit a lélek tesz a testtel”.

A Dianetika olyan módszer, amely segíthet a nemkívánatos érzések és érzelmek, irracionális félelmek és pszichoszomatikus betegségek (amelyeket a lelki stressz okoz vagy súlyosbít) enyhítésében. Legpontosabban arról szól, hogy mit tesz a lélek a testtel az elmén keresztül.

Mi fog történni a két napos Hubbard Dianetika Szemináriumon?

2 napos hétvégi szeminárium

Szombaton reggel 9:00 órakor

érkezés, beiratkozás, kezdés

Frissítők

Kedvezmény, ha magaddal hozol valakit

Képzett Dianetika specialisták válaszolnak a kérdéseidre

Egyetlen oka van annak, hogy a Dianetika több mint 50 éve a legnagyobb példányszámban eladott könyv az elme témakörében: MERT MŰKÖDIK. A világon milliók alkalmazták már a Dianetika alapelveit és technikáit, hogy jobbá tegyék az életüket. Ezt Te is megteheted!

A Dianetika célja egy új állapot az egyén számára. Az egész történelem során keresték, de korábban soha nem volt elérhető. Ezt az állapotot CLEAR-nek nevezzük.

A Hubbard Dianetika szemináriumon elindulsz a Clear állapot elérése felé vezető úton. Hozzád hasonló emberekkel fogsz találkozni, akik szintén készen állnak annak kezelésére, ami visszatartja őket az életben. Megtanulod majd, hogy hogyan kell alkalmazni a Dianetika technikáit, hogy töröld a múlt fájdalmas tapasztalatait, amelyek a stresszt, az aggodalmat és a szorongást okozzák az életedben.

Vásárold meg a könyvet, gyere el a szemináriumra, és érd el azt a sikert és boldogságot, amelyre valóban vágysz, és amelyet valóban elérhetsz.

A szeminárium nagy része gyakorlat. Szóval nem csak az elméletről beszélgetünk, hanem begyokorlunk minden fontos lépést, amikkel magabiztosan és hatékonyan elkezdheted a Dianetika auditálást.

Hogyan alkalmazzuk a Dianetikát? DVD

HOGYAN ALKALMAZZUK A DIANETIKÁT? FILM

A szemináriumon megnézed a Hogyan alkalmazzuk a Dianetikát? című filmet, amely minden szempontból bemutatja a Dianetika elméletét és eljárásmódját. Pontosan tudni fogod, hogyan kell csinálni, és hamar bele fogsz jönni.

A szeminárium példák hosszú sorát mutatja be a Dianetika gyakorlati működésére és alkalmazására, hogy mit szabad és mit nem szabad tenni, valamint a Dianetika eredményeit, amelyekről olyan emberek számolnak be, akik már alkalmazták a Dianetikát, vagy akár a Clear állapotot is elérték.

Mit mondanak a szemináriumról, akik már részt vettek?

John Travolta
John Travolta
színész
Tovább olvasom
"A Dianetika nagyszerű formába hozott. Mindig megvolt az a képességem, hogy valamennyire sikeres legyek, de a Dianetika olyannyira felszabadított, hogy valami igazán nagy dolog történhetett, minden zavaró hatás nélkül."
D. L.
D. L.
Mérnök
Tovább olvasom
"A Dianetika módszere lehetővé teszi számomra teljes szellemi teljesítőképességem kihasználását.

Most többet tudok dolgozni, mint valaha, és ahelyett, hogy esténként hullafáradt lennék marad annyi energiám, hogy kielégítő családi életet éljek.

A Dianetika hozzáférhetővé tette a teljes szellemi teljesítőképességemet, és amit korábban 24 óra alatt tudtam elintézni, azt most 4 óra alatt megteszem."
Chick Corea
Chick Corea
Grammy-díjas dzsesszzongorista
Tovább olvasom
"A reaktív elmével folytatott harcnak vége. Képes vagyok látni, megérteni, dönteni és cselekedni. Nincs több belső konfliktus.

A Dianetikának köszönhetően elérem a céljaimat."
Előző
Következő
F. G.
F. G.
Tovább olvasom
"Most hogy részt vettem a szemináriumon, újra reménykedem, és látom a fényt az alagút végén. A Dianetika auditálás segített nekem megszabadulni a múlt árnyaitól. És most sokkal könnyebbnek érzem magam, mint előtte. Képes vagyok megszabadulni a múlt negatív érzéseitől, és határozottan tovább tudok lépni. Alig várom a következő alkalmat."
V. E.
V. E.
Tovább olvasom
"Rájöttem, hogy miért van az, hogy amikor gondjaim, problémáim vannak az életben, akkor olyan helyet keresek, ahol nagy a tér – miért ad az nekem nyugalmat. Miért tudok ilyen helyen tisztán, analitikusan döntést hozni és életem eddigi nagy döntéseit miért ilyen helyeken hoztam meg."
B. E.
B. E.
Tovább olvasom
"Érzéseket, érzeteket, érzelmeket hozott fel bennem az auditálás, amit kaptam. Olyan képeket láttam magamról, ami meglepett és utána jobbá tett azáltal, hogy beszéltem róla. Könnyebbnek érzem magam az auditálással kapcsolatban. A szeminárium számomra olyan dologra mutatott rá, ami előttem nem volt ismert vagy ismeretem hiányos volt. Odafigyeléssel hasznosítani tudom az elhangzott dolgokat."
Előző
Következő

Jelentkezz még ma a következő Hubbard Dianetika Szemináriumra

A szeminárium 2 napos. Hétvégén, szombaton és vasárnap reggel 9:00 órakor kezdődik és estig tart.

• 2 nap (egy hétvége)
• audiovizuális oktatás
• ismerd meg első kézből a Dianetikát, és tapasztald meg, hogyan válhat a javadra, és hogyan segíthetsz vele másoknak!

A szeminárium helyszíne: 1138 Budapest, Váci út 169. (A Duna Plázával majdnem szemben)
A Szcientológia Egyház Központi Szervezetének földszinti szemináriumterme.
A parkolás könnyű, és hétvégén ingyenes.

A szeminárium eredeti díja: 19.000.- Ft.

Amely tartalmazza a következőket:

 • a 2 napos szeminárium anyagait (portfolio)
 • a szombati ebéd, vacsora
 • és a vasárnapi ebéd,
 • valamint frissítő, kávé, tea, napközbeni fogyasztását.

Azonban, ha most jelentkezel ezen a lapon,
vendégül látunk a szemináriumra,
minden fentebb felsorolt dologgal együtt

mindössze 8.000.- Ft-ért!

Ne szalaszd el a lehetőséget, jelentkezz most!

Tisztelt Érdeklődők!

A fennálló COVID19 járványügyi helyzetre való tekintettel, összhangban az ismert ajánlásokkal és intézkedésekkel a Hubbard Dianetika Szeminárium megrendezését a résztvevők egészségügyi biztonsága érdekében felfüggesztjük.

Kérjük, ameddig ez a felfüggesztés olvasható, ne jelentkezzen a szemináriumra.

A következő szeminárium időpontja:

Jelentkezési határidő:

A létszám korlátozott, szóval add le a jelentkezésed még most.

Nap
Óra
Perc
Másodperc

Kérlek, töltsd ki ezt a jelentkezési lapot.

A jelentkezési lap kitöltésével mindössze a részvételi szándékodat jelzed.

A szeminárium díját, majd a helyszínen a beiratkozáskor kell befizetni.

Kérlek, akkor is töltsd ki a jelentkezési lapot, ha érdekel a szeminárium, de ez az időpont nem megfelelő neked. Ezt írd be a megjegyzés rovatba, így értesíteni tudunk majd a következő szemináriumi időpontokról, ha szeretnéd.

A jelentkezési lap elküldése után, egy visszaigazoló emailt kapsz a kitöltéséről.

Mi pedig hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot telefonon vagy emailen keresztül és egyeztetjük az érkezést és a beiratkozást, illetve minden olyan részletet, ami fontos számodra, vagy amire kíváncsi vagy.

Ha olyan kérdéseid vannak, amelyekre mindenképpen szeretnél választ kapni, mielőtt jelentkezel, keress minket bátran, szívesen segítünk.

Hűse Ferenc
Telefonszám: +36-70-384-8028
email cím: info@basicbooks.hu

Jelentkezési lap

Gyakori kérdések és válaszok

A szeminárium előtt minden résztvevőnél rákérdeznek speciális igényekre, liszt, tej stb érzékenységre, vegetáriánus vagy vegán ellátási igényre és aszerint kapják a résztvevők a melegkonyhás ellátást.

A szemináriumon 16 éves kortól bárki részt vehet. Azonban 18 év alattiak számára a jogszabályok szerinti szülői hozzájárulásra van szükség.

A résztvevők előzetes regisztrációs interjún vesznek részt. A szemináriumon kipihent állapotban, jóllakottan, alkohol-, drog- és bizonyos gyógyszerektől mentesen kell részt venni. A teljes körű tájékoztatást a helyszínen megkapják a résztvevők.

A Dianetika szó a görög dia = „keresztül” és nousz = „elme” vagy „lélek” szavakból ered, és a meghatározása: „amit a lélek tesz a testtel”.

A Dianetika olyan módszer, amely segíthet a nemkívánatos érzések és érzelmek, irracionális félelmek és pszichoszomatikus állapotok (amelyeket a lelki stressz okoz vagy súlyosbít) enyhítésében. Legpontosabban arról szól, hogy mit tesz a lélek a testtel az elmén keresztül.

A Dianetika szimbólum a görög delta betűt használja alapvető formájaként. A sávok zöld színűek, a növekedés jelképeként, és sárga színűek, az élet jelképeként. A négy zöld sáv az élet négy alkategóriáját jelképezi, ahogy azt a Dianetika kifejti.

Az elme alapvetően egy kommunikációs (információk és gondolatok kicserélésével kapcsolatos) és irányító rendszer a személy és a környezete között. Mentális (elmebeli) képmásokból áll, amelyek a múltbeli tapasztalatok felvételei. Az egyén az elméjét arra használja, hogy a túléléssel kapcsolatos problémákat vessen fel és oldjon meg, és hogy erőfeszítéseit ezeknek a megoldásoknak megfelelően irányítsa.

A reaktív elme a személy elméjének az a része, amely teljesen inger-reakció alapon működik, amely nincs az akaratlagos irányítása alatt, és amely erőt és a tudatossága, céljai, gondolatai, teste és tevékenységei feletti hatalmat gyakorol.

Igen.

A Dianetika feltárta minden negatív érzelem, hozzáállás vagy érzés forrását. Annak okai, hogy a személy miért érez bánatot vagy veszteséget, el vannak temetve a személy reaktív elméjében, és képesek arra, hogy befolyásolják és irányítsák a személyt.

A Dianetika technológiája átvezeti a személyt a reaktív elméjén, hogy megtalálja, és véglegesen eltörölje a zaklatottság tényleges forrását. Azáltal, hogy az okokat kezelték, a személy megint képes lesz arra, hogy boldog és egészséges életet éljen.

L. Ron Hubbard a Dianetika és Szcientológia technológiáinak alapítója. Filozófiáját több mint 5000 írásos műben (köztük több tucat könyvben), valamint 3000 hangszalagra rögzített előadásban részletezte. Az emberek rendszeresen használják tanításait az élet minden területén, hogy növeljék saját képességeiket, és hogy segítsék társaikat. Hat kontinensen alapítottak Szcientológia missziókat és egyházakat.

A világ minden részéről L. Ron Hubbardnak érkező elismerések – beleértve díjak és kitüntetések ezreit egyénektől és csoportoktól, valamint művei népszerűségét az élet minden területén – csupán az egyik jele technológiái hatékonyságának. Ennél fontosabb, hogy több milliónyi ember van világszerte, aki úgy gondolja, hogy nincs nála jobb barátja.

A Dianetika technológiáját a híres amerikai író és filozófus L. Ron Hubbard fejlesztette ki.

L. Ron Hubbard 1923-ban kezdte meg az elme tanulmányozását. Kiterjedt utazásain és számos kultúra tanulmányozásán keresztül a világ különböző tájain és tudományos kutatások által kifejlesztette és tesztelte az emberi elme első teljesen működőképes technológiáját.

1950-ben megírta a Dianetika: A szellemi egészség modern tudománya című könyvet, egy átfogó művet, amely részletezi felfedezéseit és a technikáit, és amely az első és egyetlen döntő jelentőségű kézikönyv az elme tárgyában.

A Dianetika: A szellemi egészség modern tudománya egyik napról a másikra országos bestseller lett Amerikában. 1950 nyara végére az emberek az egész országban nemcsak olvasták a könyvet, de csoportokat szerveztek, hogy alkalmazzák a Dianetika technikákat. A könyv azóta is bestseller maradt, és majdnem négy évtizeddel a megjelenése után ismét első helyre került a New York Times bestsellerlistáján. És továbbra is ott szerepel a világ bestseller listáin.

Míg a Dianetika technológiáját L. Ron Hubbard fedezte fel, ő ezt írta: Köszönet illeti az ötvenezer éves kultúra gondolkodóit, akiknek elmélkedései és megfigyelései nélkül a Dianetika létrehozása és felépítése nem lett volna lehetséges. Külön köszönet illeti a következőket:

„Anaxagorasz, Thomas Paine, Arisztotelész, Thomas Jefferson, Szókratész, René Descartes, Platón, James Clerk Maxwell, Euklidész, Charcot, Lucretius, Herbert Spencer, Roger Bacon, William James, Francis Bacon, Sigmund Freud, Isaac Newton, van Leeuwenhoek, Joseph Thompson fregattkapitány, William A. White, Voltaire, Will Durant, Alfred Korzybski gróf és az atomi és molekuláris jelenségeket, matematikát és a humán tárgyakat tanító oktatóim a George Washington Egyetemen és a Princeton egyetemen.”

Vásárold meg a Dianetika önfejlesztő csomagot. Ez a csomag minden anyagot tartalmaz, amelyre szükséged van, hogy megértsd és alkalmazd a Dianetika technológiáját.

Részt vehetsz ingyenes bevezető filmvetítésen is a világszerte található több száz Hubbard Dianetika Alapítvány és Dianetika központ egyikében, és megtekinthetsz filmeket a Dianetikáról.

Ellátogathatsz bármelyik Hubbard Dianetika Alapítványba vagy Dianetika központba, ahol olyan emberekkel fogsz találkozni, akik érdeklődnek a Dianetika auditálás után, pont úgy, mint te. Megszokott, hogy két ember egymást auditálja Dianetikával: az A személy a B személyt, majd a B személy az A személyt, és így tovább.

Ha távol laksz a Dianetika központoktól, ne keseredj el! Több mint 20 millió példány kelt el a Dianetikából, és biztos, hogy vannak emberek a te környékeden is, akik olvasták a könyvet, és auditálást akarnak. A Nemzetközi Hubbard Dianetika Alapítvány működtet egy szolgálatot azok számára, akik szeretnék felvenni a kapcsolatot olyanokkal, akik érdeklődnek a Dianetika auditálás iránt.

A Dianetika technológiája életed legnagyobb kalandjára kalauzol majd el: utazás az elmédbe és valódi képességeid felfedezése.

A Dianetika segíteni fog neked megérteni az elmédet, hogy miből áll, és hogy hogyan működik. Fel fogod fedezni, hogy a reaktív elme hogyan befolyásolja az életed.

A Dianetika technológiájának alkalmazásával meg tudsz szabadulni a reaktív elmédtől.

Más és más emberek más és más hasznot nyernek a Dianetika technológiájának eredményeképpen. Néhány azok közül, amelyekről a Dianetika használói beszámoltak:

 • Megnövekedett energiaszint.
 • Javult érzékek.
 • Nagyobb boldogság.
 • Csökkent stressz és szorongás.
 • Nagyobb intelligencia.
 • Gyorsabb reakcióidő.
 • Jobb kapcsolat másokkal.

A Dianetika precíz tárgy, az alapelvei könnyen megérthetőek és könnyen alkalmazhatóak. Ha elegendően intelligens vagy, egyáltalán nem lesz gondod azzal, hogy megértsd a Dianetikát, vagy megtanuld alkalmazni.

Scroll to Top