Könyvek

Ajánlott könyveink listája folyamatosan bővül.

Elsősorban személyiségfejlesztés, önfejlesztés, az önbizalomhiány és a stressz felszámolása, a lelki eredetű „betegségek” megszüntetése, Dianetika, és Szcientológia témakörökben találsz majd nálunk könyveket.

Könyv az ember legnagyobb TITKÁRÓL

A Dianetikával magabiztosabbá, motiváltabbá és szabadabbá válhatsz.

Lerázhatod magadról a nemkívánatos érzések, rossz élmények, és pszichoszomatikus állapotok láncait

A világ egyik legolvasottabb könyve!

A Dianetika megfilmesítve

Ez a film vizuális útmutató az emberi elméhez, és fogalomról fogalomra bemutatja a Dianetika: A szellemi egészség modern tudománya című könyvet.

Lehetővé teszi, hogy azonnal elkezdhesse a Dianetika technológiájának alkalmazását, mivel a teljes megértés érdekében lépésről-lépésre tartalmazza az összes felfedezést és eljárást.

Az eredeti Dianetika előadások és demonstrációk CD-n​

Közvetlenül a Dianetika kiadását követően L. Ron Hubbard egész Amerikában zsúfolásig telt termekben kezdett el előadásokat tartani. Egyszerre emberek ezreihez beszélt, az érdeklődés pedig egyre csak nőtt. Hogy mindenki igényeit kielégítse, az Oaklandban tartott előadásáról felvétel készült. Ebben a négy előadásában elmondta azokat az eseményeket, amelyek hatására elkezdte kutatását, és elindult korszakalkotó felfedezései megtételére.

Összességében véve a teljes Dianetika „Csináld magad” csomag mindent megad, amire az embernek szüksége lehet ahhoz, hogy bárhol elkezdjen auditálni: Útmutató lépésről lépésre, Dianetika: A szellemi egészség modern tudománya puhafedeles könyv, Hogyan alkalmazzuk a Dianetikát? filmek DVD-n, Dianetika előadások és demonstrációk CD-n és Hogyan alkalmazzuk a Dianetikát? – Útmutató az eljárásmódhoz.

Mert itt van a Dianetika felfedezéseinek szilárd alapja: az Eredeti Axiómák, a Létezés Dinamikai Alapelve, az Analitikus és a Reaktív Elme Anatómiája, a Dinamikák, a Tónusskála, az Auditorkódex és az első leírás a Clearről. Sőt, még ennél is több, mert itt van annak elsődleges törvénye, hogy hogyan és miért működik az auditálás.

Íme annak története, hogy hogyan fedezte fel L. Ron Hubbard a reaktív elmét, és hogyan fejlesztette ki az eljárásmódokat, amelyekkel megszabadulhatunk tőle.

A mű, amely eredetileg egy amerikai országos magazinba íródott, és a Dianetika: A szellemi egészség modern tudományával egy időben adták ki, futótűzként terjedő mozgalmat indított e könyv kiadását követően, gyakorlatilag egyik napról a másikra.

SOKKAL több vagy, mint amit gondolsz

Nagyobb képességekkel rendelkezel, mint azt hinni engedték Neked!

Két hét alatt olyan képességekre tehetsz szert, amikről ha most tudnál, talán nem is emberként gondolnál magadra …

Jobb munka, kevesebb stressz, jobb élet mostantól!

A főnök borzasztó, a munkatársak rosszindulata megmérgezi a mindennapokat, a munka hol unalmas, hol rettenetesen kimerítő, szervezettség – na, az végképp nincs, stressz annál inkább, és mindezt tetézi a bizonytalanság, hogy a válság miatt nem tudni, ki lesz a következő, akit elbocsátanak.

Ismerős ebből valami?

Jobb munka, kevesebb stressz, jobb élet mostantól!

Ez nem egy vasárnap esti film, hanem egy eszköz, aminek a segítségével sokkal hatékonyabbá teheted a munkádat, jelentősen lecsökkentheted a munkahelyi stresszt, és visszakaphatod a jól végzett munka boldog örömét és elismerését!

Valamint másoknak is segíthetsz abban, hogy a munkahelyed végre egy hatékony csapattá váljon.

Minden a nézőponton múlik!

Van valami, ami aggaszt, ami nem hagy nyugodni. Ebben a pillanatban is Veled van.

Ha megkérdezik, „Mi újság?”, azt válaszolod: „Minden rendben.”

De tudod, hogy ez nincs így.

Tudod, hogy van az a dolog, amit el kell rendezned az életedben, mert zavar, mert nem olyan tökéletes, mint szeretnéd.

Léteznek emberfeletti képességek?

Nem, nem léteznek emberfeletti képességek.

Olyan képességek léteznek, melyekről sokan úgy tartják, hogy „emberfelettiek”.

De mivel az ember képes ezek elérésére, ezért semmiképpen nem nevezhetők annak.

Mi „az élet értelme”?

Nagyon sokan életünk java részét azzal töltjük, hogy erre az ősrégi kérdésre keressük a választ.

Mit szólnál ahhoz, ha kiderülne, hogy a válaszok mindig rendelkezésre álltak, és hogy neked csak a megfelelő eszközökre volt szükségd ahhoz, hogy hozzájuk férj?

Az élet egy játszma, és – nagyon egyszerűen – íme a szabályok.

Lehetsz boldogabb és jobb képességű. Játszhatsz egy jobb játszmát, amelyben hasznosíthatsz mindent, amit az élet felkínál.

Könyváruházunkban elsősorban személyiségfejlesztés, önfejlesztés, az önbizalomhiány és a nemkívánatos érzések felszámolása, illetve Dianetika, és Szcientológia témakörökben találsz majd könyveket.

Ha téged érdekelnek ezek a témák, és nem akarsz lemaradni az újdonságainkról, iratkozz fel a levelezőlistánkra.

Nagyon ritkán, csak olyankor küldünk majd emailt, amikor valóban valami újdonsággal tudunk szolgálni neked. Semmilyen kéretlen levelet nem fogunk küldeni, és bármikor egy kattintással leiratkozhatsz, ha akarsz.

A feliratkozás gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót, és határozottan kijelentem, hogy szeretnék tájékoztató és reklámcélú emaileket kapni a BasicBooks.hu weboldalról. Az adatvédelmi tájékoztató itt olvasható.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp

„A Dianetika pontosan úgy működik, ahogyan le van írva. Szellemileg optimális teljesítményt érek el vele.”

Kövess minket a Facebookon is!​

Scroll to Top