Dianetika: A szellemi egészség modern tudománya – könyv

Ha érezted már úgy, hogy valami visszatart Téged az életben, meghiúsítja a terveidet és meggátol abban, hogy az legyél aki lenni akarsz,
akkor nem tévedtél.

Katolikus püspököktől buddhista szerzetesekig, autóversenyzőktől hollywood-i sztárokig, mérnököktől menedzserekig, kozmetikusoktól politikusokig, diákoktól egyetemi professzorokig emberek milliói olvassák és alkalmazzák a Dianetikát.

Közel 70 évvel ezelőtt történt valami, amit akkor a tűznél és a keréknél is fontosabb felfedezésként emlegettek – és nem tévedtek. A

150-nél is több országban kiadott, közel 70 éve bestseller Dianetika több mint 22 millió eladott példánnyal a világ egyik legolvasottabb könyve.

Dianetika: A szellemi egészség modern tudománya könyv

Miért?

Azért mert ez az egyetlen könyv, ami ténylegesen precízen és pontosan meghatározza azokat a valódi okokat, amelyek visszatartanak téged attól a sikeres és boldog élettől, amit mindig is szerettél volna élni.

Ezen kívül a könyv második részében szintén precízen és pontosan kidolgozott módszereket ad arra, hogy fejlesztheted magad és hogyan bontakoztathatod ki igazán a személyiséged.

Ezek egyszerű, könnyen megtanulható és hatékonyan alkalmazható módszerek amelyek, ha pontosan a leírtak szerint alkalmazzák őket, minden egyes esetben eredményt hoznak.

L. Ron Hubbard negyed évszázados kutatómunka, kísérletezés és tesztelés útján teljes mértékben feltérképezte az emberi elmét.

Megtalálta minden észszerűtlen viselkedés, bánat és fájdalom, szorongás, félelem, bizonytalanság és kudarc, valamint minden pszichoszomatikus (lelki eredetű) betegség okát, és kidolgozta ezek végérvényes kezelésének mérnöki tudományát.

Mindennek pontos, részletes leírását tartalmazza a Dianetika: A szellemi egészség modern tudománya című könyv.

A mű olyan elképesztően döbbenetes adatokat tár fel, olyan hihetetlen kísérleteket dokumentál és olyan nagy erejű eljárásokat ír le lépésről-lépésre, hogy az ember szinte képtelen letenni ezt a magával ragadó könyvet. Miközben olvassa, könnyen lehet, hogy levegőért fog kapkodni a saját életével kapcsolatos felismerések hatására. Tudni fogja olyan dolgok valódi okát, amelyek évek vagy akár évtizedek óta aggasztják és problémát okoznak.

Kattints a Megrendelés gombra, hogy pár napon belül belekezdhess a Dianetika könyv kínálta megdöbbentő kalandba, és tudd meg problémáid valódi okát, valamint azok kezelésének titkát.

Most ingyenes házhoz-szállítással!

Dianetika: A szellemi egészség modern tudománya olvasói vélemények, visszajelzések

Tényleg csak néhány a világszinten több millió nagyon pozitív olvasói és felhasználói visszajelzések közül.

John Travolta
John Travolta
színész
Tovább olvasom
"A Dianetika nagyszerű formába hozott. Mindig megvolt az a képességem, hogy valamennyire sikeres legyek, de a Dianetika olyannyira felszabadított, hogy valami igazán nagy dolog történhetett, minden zavaró hatás nélkül."
D. L.
D. L.
Mérnök
Tovább olvasom
"A Dianetika módszere lehetővé teszi számomra teljes szellemi teljesítőképességem kihasználását.

Most többet tudok dolgozni, mint valaha, és ahelyett, hogy esténként hullafáradt lennék marad annyi energiám, hogy kielégítő családi életet éljek.

A Dianetika hozzáférhetővé tette a teljes szellemi teljesítőképességemet, és amit korábban 24 óra alatt tudtam elintézni, azt most 4 óra alatt megteszem."
Chick Corea
Chick Corea
Grammy-díjas dzsesszzongorista
Tovább olvasom
"A reaktív elmével folytatott harcnak vége. Képes vagyok látni, megérteni, dönteni és cselekedni. Nincs több belső konfliktus.

A Dianetikának köszönhetően elérem a céljaimat."
Előző
Következő

Mi a Dianetika?

Ez a rövid videó bemutatja, hogy mi a Dianetika.

Nézd meg és használd Te is.
A videó 4 perc 50 másodperc hosszú.

Kapcsold be a hangot!

Videó lejátszása

Hogyan alkalmazzuk a Dianetikát?

Megnézheted DVD-n!

Ez a film egy vizuális útmutató az emberi elméhez, és fogalomról fogalomra bemutatja a Dianetika: A szellemi egészség modern tudománya című könyvet. Lehetővé teszi, hogy azonnal elkezdhesd a Dianetika technológiájának alkalmazását, mivel a teljes megértés érdekében lépésről-lépésre tartalmazza az összes felfedezést és eljárást.

Formátum: DVD és Blu-ray
Összesen 3 lemez.

A hogyan alkalmazzuk a Dianetikát DVD teljes ára: 7.300.- Ft

A mai különleges ajánlatban a könyv és a DVD ára együtt 13.300.- Ft helyett, mindössze: 9.400.- Ft.
Természetesen ingyenes házhoz szállítással.

Megrendelés

L. Ron Hubbard
Dianetika: A szellemi egészség modern tudománya

Könyv, 661 oldal, Puhafedeles
ISBN: 978-87-7688-484-0

A könyv ára most mindössze:

4.850.- Ft

A Hogyan alkalmazzuk a Dianetikát DVD-vel együtt:

9.400.- Ft

Szállítási idő: 2-3 munkanap
Szállítási díj: ingyenes
Fizetés utánvéttel

Dianetika: A szellemi egészség modern tudománya könyv

Amennyiben kéred a könyvet, illetve a DVD-t, kérlek, töltsd ki ezt a megrendelő űrlapot.

A megrendelés után visszaigazolást kapsz, majd munkatársunk a GLS futárszolgálattal küldi a csomagot, amit utánvéttel tudsz kifizetni.

A csomag, a visszaigazolást követően, 3 munkanapon belül megérkezik hozzád.

Megrendelem a Dianetika, a szellemi egészség modern tudománya című könyvet.

Megrendelő adatai, szállítási adatok:


Ha más névre és címre szeretnéd kérni a számlát, kérlek, kattints a sor elején a pipára, és add meg a számlázási adatokat.

Számlázási adatok:
 

Ha most a könyv mellé megrendeled a Hogyan alkalmazzuk a Dianetikát DVD-t is, ami teljes áron 7 300 Ft, akkor csomagban, akciósan küldjük neked +4 550 Ft-ért.
A szállítás ebben az esetben is ingyenes!

Vásárold meg a DVD-t is most!
DVD vásárláshoz jelöld be az alábbi Igen opciót!

A rendelés elküldésével elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót, és a vásárlási feltételeket.
Az adatvédelmi tájékoztató itt olvasható, a vásárlási feltételek pedig itt olvashatóak.

 

[ai_i]

[/ai_i]