Dianetika előadások és demonstrációk

Dianetika előadások és demonstrációk

Közvetlenül a Dianetika kiadását követően L. Ron Hubbard egész Amerikában zsúfolásig telt termekben kezdett el előadásokat tartani. Egyszerre emberek ezreihez beszélt, az érdeklődés pedig egyre csak nőtt. Hogy mindenki igényeit kielégítse, az Oaklandban tartott előadásáról felvétel készült.

Ebben a négy előadásában elmondta azokat az eseményeket, amelyek hatására elkezdte kutatását, és elindult korszakalkotó felfedezései megtételére.

Az egészet a Dianetika auditálás személyesen tartott demonstrációjával tetőzte – az egyetlen rendelkezésünkre álló Első könyv-es bemutatóval.

A Dianetika előadások és demonstrációk CD-k ára, ingyenes házhoz szállítással, mindössze:

17 000 Ft

Az eredeti Dianetika előadások és demonstrációk CD-n

Ön most egy kalandba kezd. Kezelje hát kalandként, és kívánom önnek, hogy soha többé ne legyen ugyanaz az ember! – L. Ron Hubbard

1950 ősze volt, és a Dianetika – ahogy az újságok fogalmaztak – „tornádóként söpört végig az Egyesült Államokon”. A Dianetika: A szellemi egészség modern tudománya ekkorra már a hetedik utánnyomásnál tartott, az egész országban az eladási listák élére került, miközben országszerte százával alakultak az új csoportok.

Ennek a tornádónak a középpontjában L. Ron Hubbard állt, aki a szó szoros értelmében keresztül-kasul beutazta az egész Egyesült Államokat, miközben előadásokat tartott, tanított, és személyesen mutatta be azt az új technológiát, amely először volt képes valódi eredményeket elérni az emberi elme területén. A New Jersey állambeli Elizabethben található, szárnyait bontogató Hubbard Dianetika Kutatási Alapítvány kisvártatva már fiókirodákat nyitott New Yorkban, Washingtonban, Chicagóban, Honoluluban és Los Angelesben, hogy kiszolgálja a dianetikusok egyre növekvő táborát.

Szeptember közepén L. Ron Hubbard vonatra szállt, és az egyik legnagyobb észak-kaliforniai Dianetika csoport meghívására a kaliforniai Oakland városába utazott. Közelgő előadásainak híre futótűzként söpört végig a San Francisco-öböl térségén, amit tovább szított egy ritka személyes televíziós interjú, amit a KGO-nak, egy helyi csatornának adott.

Így esett, hogy szeptember 23-án, szombaton az oaklandi városi színházban telt ház várta, és ezrek lesték türelmetlenül, hogy maga a szerző beszéljen a Dianetikával kapcsolatos felfedezéseiről. Így vette kezdetét az Első könyvről szóló leghíresebb előadás-sorozat, amit valaha is tartott.

Nyitó előadásában L. Ron Hubbard ismertette azokat az eseményeket, amelyek az emberi elme területére vonatkozó kutatások és a Dianetika technológiájának területére vezető felfedezőút megkezdésére ösztönözték. Nemcsak részletezte ezeket az áttöréseket, de arról is beszámolt, hogy milyen további felfedezéseket tett a könyv kiadása óta, és végül személyesen mutatta be a Dianetika eljárásmódjait a színpadon. Ez az egyetlen felvétel, amely ilyen bemutatóról készült. Ezek az előadások alkotják az Első könyvvel kapcsolatos legteljesebb leírást.

Az Amerikán keresztülsöprő első vihar hírnökeként ezek az előadások örökre megváltoztatták az Embernek az elméjére, a képességeire és a jövőjére vonatkozó elképzeléseit.

Íme tehát L. Ron Hubbard mérföldkő jelentőségű előadás-sorozata a reaktív elme felfedezéséről és a reaktív elmétől való megszabadulás technológiájáról.

Dianetika: A szellemi egészség modern tudománya könyv

Ha még nem rendelkezel a Dianetika könyvvel, ide kattintva vásárolhatod meg:

Dianetika könyv vásárlás!

Dianetika: A szellemi egészség modern tudománya olvasói vélemények, visszajelzések

Tényleg csak néhány a világszinten több millió nagyon pozitív olvasói és felhasználói visszajelzések közül.

John Travolta
John Travolta
színész
Tovább olvasom
"A Dianetika nagyszerű formába hozott. Mindig megvolt az a képességem, hogy valamennyire sikeres legyek, de a Dianetika olyannyira felszabadított, hogy valami igazán nagy dolog történhetett, minden zavaró hatás nélkül."
D. L.
D. L.
Mérnök
Tovább olvasom
"A Dianetika módszere lehetővé teszi számomra teljes szellemi teljesítőképességem kihasználását.

Most többet tudok dolgozni, mint valaha, és ahelyett, hogy esténként hullafáradt lennék marad annyi energiám, hogy kielégítő családi életet éljek.

A Dianetika hozzáférhetővé tette a teljes szellemi teljesítőképességemet, és amit korábban 24 óra alatt tudtam elintézni, azt most 4 óra alatt megteszem."
Chick Corea
Chick Corea
Grammy-díjas dzsesszzongorista
Tovább olvasom
"A reaktív elmével folytatott harcnak vége. Képes vagyok látni, megérteni, dönteni és cselekedni. Nincs több belső konfliktus.

A Dianetikának köszönhetően elérem a céljaimat."
Előző
Következő

Mi a Dianetika?

Ez a rövid videó bemutatja, hogy mi a Dianetika.

Nézd meg és használd Te is.
A videó 4 perc 50 másodperc hosszú.

Kapcsold be a hangot!

Videó lejátszása

Megrendelés

Dianetika előadások és demonstrációk CD-k

Formátum CD
Lemezek száma: 4 db

A CD csomag ára most mindössze:

17.000.- Ft

Szállítási idő: 2-3 munkanap
Szállítási díj: ingyenes
Fizetés utánvéttel

Dianetika előadások és demonstrációk

Amennyiben kéred az előadásokat, kérlek, töltsd ki ezt a megrendelő űrlapot.

A megrendelés után visszaigazolást kapsz, majd munkatársunk a GLS futárszolgálattal küldi a csomagot, amit utánvéttel tudsz kifizetni.

A csomag, a visszaigazolást követően, 3 munkanapon belül megérkezik hozzád.

Megrendelem a Dianetika előadások és demonstrációk CD-ket.

Megrendelő adatai, szállítási adatok:


Ha más névre és címre szeretnéd kérni a számlát, kérlek, kattints a sor elején a pipára, és add meg a számlázási adatokat.

Számlázási adatok:
 

A rendelés elküldésével elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót, és a vásárlási feltételeket.
Az adatvédelmi tájékoztató itt olvasható, a vásárlási feltételek pedig itt olvashatóak.

 

[ai_i]

[/ai_i]