SOKKAL több vagy, mint amit magadról gondolsz!

L. Ron Hubbard: Önelemzés – könyv

Két hét alatt olyan képességekre tehetsz szert, amikről ha most tudnál, talán nem is emberként gondolnál magadra …

Olykor az álmaid túlságosan vadak ahhoz, hogy céloknak merd nevezni, hiszen a való életben annyi akadály vesz körül, hogy teljes mértékben irreálisnak tűnik elérni, megvalósítani ezeket.

Azt hiszed, homo sapiens vagy. Azt hiszed, csak arra vagy képes, amit most tudsz magadról. Úgy gondolod, ismered saját korlátaidat, és az élet akadályai mozdíthatatlan gátak, melyek kijelölik az álmaidat messze elkerülő életutadat.

Ám ezek az akadályok valójában csak árnyak, nem igazi korlátok. A benned nyugvó képességek pedig messze túlmutatnak legvadabb képzelgéseiden is.

De akkor miért nem tudsz ezekről a képességekről? Látsz néha embereket, akiknek nagyon bejön az élet; elérnek mindent, erősek, sikeresek, legyőzhetetlenek. Te miért nem vagy ilyen? És ami ennél is fontosabb kérdés: Hogyan lehetnél ilyen?

Ezeket válaszolja meg L. Ron Hubbard nagy sikerű tudományos bestsellere, az Önelemzés. Az első részben egy briliáns eszköz segítségével megismerheted magadat, a jelenlegi állapotodat a képességek skáláján, és megismerheted e skála felsőbb szintjeit, melyek most még elérhetetlennek tűnnének.

Ám itt nem áll meg az Önelemzés, itt kezdődik el igazán. És itt kezdődik el a Te legnagyobb kalandod: Önmagad felfedezésének és a Benned szunnyadó valódi képességek kifejlesztésének kalandja.

A könyvben található, a saját elméden saját magad által futtatható processzingek (technikai eljárások) segítségével megnövelheted képességeidet.

Ezek az egyszerűen alkalmazható, mégis nagy erejű eljárások mérnöki pontossággal, negyed évszázados kutatómunka és tesztelés alapján kerültek kidolgozásra. Az Önelemzés technológiája nem agykontroll. Nem önhipnózis, vagy bármi ezekhez hasonló dolog.

Az Önelemzés-ben megtalálható eljárás a világ leghatékonyabbnak tartott önfejlesztési technológiája, melynek segítségével emberek milliói tettek szert olyan képességekre és értek el olyan életminőséget, amiről sem ők, sem bárki más nem is álmodhatott volna.

Tépd le magadról a láncokat, melyekkel az élet megbéklyózott! Szakítsd darabokra a korlátokat, melyek körülvesznek! Rombold porig a falakat, melyek elzárnak a valódi világodtól!

Kezdd el az eljárásokat, próbáld ki, és pár héten belül jelentős eredményeket érhetsz el képességeid és intelligenciád fejlesztésében, nagyságrendekkel megnövelheted túlélési potenciálodat és életerődet, könnyedén érheted el azon céljaidat, melyek most még csak ábrándozások kósza gondolataiként élnek benned!

Ha vannak vágyaid, melyek olyan irreálisnak tűnnek, hogy még magadnak sem mernéd hangosan kimondani, akkor kezdj neki az Önelemzésnek, és legyél hatalmasabb, erősebb, stabilabb és boldogabb ember, aki képes elérni, amit akar. Kattints a  „Megrendelem” gombra, hogy pár napon belül nekikezdhess a kalandnak.

Most ingyenes házhoz-szállítással!

Az Önelemzés könyv megrendelhető hangoskönyv formátumban is.

A hangoskönyv 5 darab CD lemezen került kiadásra. Így akár autóban is hallgathatod.

A hangoskönyv ára, most ingyenes magyarországi szállítással mindössze 10.000.- Ft!

Megrendelés

L. Ron Hubbard: Önelemzés

Könyv, 375 oldal, Puhafedeles
ISBN 978-87-7688-580-9

A könyv ára:

4.600 Ft helyett
most
3.400 Ft

Szállítási idő: 2-3 munkanap
Szállítási díj: ingyenes
Fizetés utánvéttel

Kérlek, töltsd ki ezt a megrendelő űrlapot.

A megrendelés után munkatársunk a GLS futárszolgálattal küldi neked a könyvet, amit utánvéttel tudsz fizetni.

A könyv 3 munkanapon belül megérkezik hozzád.

Megrendelem az Önelemzés című könyvet.

Megrendelő adatai, szállítási adatok:


Ha más névre és címre szeretnéd kérni a számlát, kérlek, kattints a sor elején a pipára, és add meg a számlázási adatokat.

Számlázási adatok:
 

Ha most megrendeli az Önelemzés hangoskönyvet is,
akkor egy csomagban küldjük a puhafedeles munkafüzettel együtt 10 000 Ft-ért.

A szállítás ebben az esetben is, egész Magyarország területére ingyenes!

A rendelés elküldésével elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót, és a vásárlási feltételeket.
Az adatvédelmi tájékoztató itt olvasható, a vásárlási feltételek pedig itt olvashatóak.

 

[ai_i]

[/ai_i]